Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

PRIVACYVERKLARING POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een (contact)formulier op de website aan POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN verstrekt. POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

WAAROM POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN GEGEVENS NODIG HEEFT

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, dit kan telefonisch en/ of schriftelijk (per e-mail en/of per post). Daarnaast kan POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst, doorgaans bestaande uit het leveren van een product en/ of dienstverlening.

HOE LANG POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN GEGEVENS BEWAART

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN heeft hier geen invloed op. POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN heeft Google geen toestemming gegeven om via POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@poelmanbestratingen.com, POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN op via info@poelmanbestratingen.com. www.poelmanbestrating.com is een website van POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN.

POELMAN HOUTBOUW EN BESTRATINGEN is als volgt te bereiken:
Adres : Eshof 14 9463 RG Eext
Telefoon : 06-82558800
E-mailadres : info@poelmanbestratingen.com
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: KvK 50668226